Wallaa.....la..la...

Tuesday, January 08, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Pagi ni bersantai ke blog-blog yang bila tengok emm.....cantiknya pemandangan...tenang rasa jiwa.  Kesemua tuanpunya gambar-gambar ni adalah pemenang untuk pelbagai kategori di pertandingan DMBLGiT (Does My Blog Look Good in This ?") untuk bulan 12 baru-baru ini.  Kalau ada sesiapa yang berminat untuk menyertai pertandingan bulan Januari, silakan. Keterangan lanjutnya ada  Di Sini.

OVERALL WINNERS:
First place: Amanda Michetti of Chew Town Blog

Cinnamon Pecan Bread

Second Place: Monika of Bake Noir

Vanilla Cream Puff

Third Place: Karen Low of Citrus and Candy

Peach,Tea & Mascarpone Triffle

Pemenang bahagian kategori:

 Aesthetics: Tika Hapsari of Cemplang Cemplung

Thai Tea

Originality: Raquel Carmona of Lostragaldabas

Cheese Cake Salada

Edibility: Vanessa Hernandez of Chokolat and Pimienta


Host's Award: Martina of Trattoria da Martina


Wassalam...

8 comments:

  1. cantik gile semua gambar tu, rasa nya akak macam tk layak je nak masuk contest tu heeee

    ReplyDelete
  2. terkesima tgok:)bila nk jadi pro camtu kan.

    ReplyDelete
  3. zila...zila dah dekat dah tu..akak lagi 7 lautan pun belum tentu boleh cantik cam tu..:)

    ReplyDelete
  4. sgt cantik kesemua gmbr tu..tringin jugak nk hasilkn gmbr yg bgitu..byk lg kena bljr ni..:)

    ReplyDelete

Terimakasih atas komen yang segar

 
copywrite@2015 MyMintroomDESIGNER BLOGS