Sunday, October 31, 2010

Birthday Haizen & Qaseh...










Saturday, October 16, 2010

Gelagat Daniel....





Queensbay



Pengorbanan Angah sedaya-upaya untuk memenuhi permintaan adik2 dan anak sedara yang teringin nak ke tepian pantai Queensbay...walaupun tak berapa kuat...Thank you Angah...






Monday, October 11, 2010

Jimie mai Ipoh Part2

Gambar kat Penang..kat blog TSY ada banyak...nanti acu up load..ini pulak photo masa balik dari Penang..singgah Ipoh jap..freshn' up sebelum balik Sungai Buloh. Kami bawak Jimie makan kat restoren lupa lak nama nya..tapi kami pernah bawak Boy & Angah ke sini gak dulu...






Jimie mai Ipoh....

Jimie sekeluarga sampai Ipoh jam 9.30 pm...lupa nak bagitau sebelum sampai flyover kat Jelapang ada lagi beberapa flyover...jadi banyak kali gak Jimie call sebelum sampai ke flyover Jelapang...lepas ni tentu ingat lagi camne nak kemari kan...Mula2 jamu ketupat ngan kuih-kuih. Lupa lak nak snap. Lepas sembang2...baru start bakar ikan. Nak kul 12 tgh malam baru kami makan malam.. Best...semua selesai...tak tau lak Jimie suka makan ikan bakar. Masa kecik dulu suka ayam...
Kami sambung lagi sembang2 sampai nak dekat kul 3 pagi sambil golek kat ruang tamu..Tak sedar jam berapa Izan lena. Esoknya lepas sarapan nasi goreng..kami berangakt ke Penang...dalam kul 10.15 pagi.






Sunday, October 03, 2010

Gosok baju....

Hari ni tetiba jer Kiki nak blaja iron baju....alhamdullillah...persediaan nak ke alam menengah gamaknya...okay gak...sekali ajar dah paham. Lihat la hasilnya...kita tengok next week dia nak tak gosok baju dia sendiri. Next time blaja iron seluar lak..